Na sainia e Bayer se maliega o malosiaga fa'afouina e 1.4TWh!

I le aso 3 o Me, Bayer AG, o se vaega o vailaʻau ma vailaʻau taʻutaʻua i le lalolagi, ma Cat Creek Energy (CCE), o se kamupani gaosi malosiaga faʻafouina, na faʻasalalau le sainia o se maliega faʻatauga faʻafouina mo se taimi umi.E tusa ai ma le maliliega, o loʻo fuafua le CCE e fausia le tele o malosiaga faʻafouina ma nofoaga e teu ai malosiaga i Idaho, ISA, lea e maua ai le 1.4TWh o le eletise mama i le tausaga e faʻafetaui ai manaʻoga eletise faʻafouina a Bayer.

Fai mai le Pule Sili o Bayer, Werner Baumann, o le maliliega ma CCE o se tasi lea o fefaʻatauaʻiga sili ona tele faʻafouina malosiaga faʻafouina i le US ma o le a mautinoa ai o le 40 pasene o Bayer.'s lalolagi ma 60 pasene o Bayer'O mana'oga eletise a Amerika e sau mai puna'oa fa'afouina a'o fa'afetaui le Bayer Renewable Power's Tulaga Tulaga Lelei.

O le poloketi o le a ausia le 1.4TWh o le eletise faʻafouina, e tutusa ma le faʻaaogaina o le malosi o le 150,000 aiga, ma faʻaititia le carbon dioxide i le 370,000 tone i le tausaga, lea e tutusa lelei ma le faʻaaogaina o le 270,000 taavale feololo, poʻo le 31.7 miliona. o le carbon dioxide lea e mafai e se laau ona mitiia i tausaga taitasi.

faiga e teu ai le malosi2

Fa'atapula'a le vevela o le lalolagi i le 1.5 tikeri Celsius i le 2050, e tusa ai ma Manulauti Tau Atina'e Tumau a Malo Aufaatasi ma le Maliega a Paris.O le sini a Bayer o le faʻaauau pea ona faʻaitiitia le kasa oona i totonu o le kamupani ma le vaega atoa o alamanuia, ma le sini o le ausia o le carbon neutrality i ana lava gaioiga i le 2030. O se taʻiala autu mo le ausiaina o sini faʻaititia a le Bayer o le faʻatauina lea o le 100% eletise faʻafouina i le 2030. .

O lo'o fa'ailoa mai o le fale gaosi Bayer's Idaho o le fale lea e sili ona maualuga le fa'aaogaina o le eletise a Bayer i Amerika.E tusa ai ma lea maliliega felagolagomaʻi, o le a galulue faʻatasi itu e lua e fausia se 1760MW malosi faʻavae e faʻaaoga ai tekinolosi eseese.Aemaise lava, na fautuaina e Bayer o le teuina o le malosi o se vaega taua tele mo le suiga manuia i le malosi mama.O le a fa'aogaina e le CCE le teuina o le pamu e lagolago ai le atina'eina o ana tekonolosi e teu ai le malosi mo se taimi umi.O le maliliega o loʻo fuafua e faʻapipiʻi se 160MW scalar battery system storage system e lagolago ma faʻaleleia ai le faʻamaoni ma le faʻamaoni o le faʻasalalauga faʻaitulagi.

faiga e teu ai le malosi


Taimi meli: Iuni-30-2023