Kamupani Saina fesoasoani Aferika i Saute suiga i le malosi mama

E tusa ai ma se lipoti i luga o le upega tafaʻilagi a le Initaneti tutoatasi a Aferika i Saute ia Iulai 4, o le galuega a Saina Longyuan wind power project na maua ai moli mo le 300,000 aiga i Aferika i Saute. mana'oga o le fa'atupula'ia o le faitau aofa'i ma pisinisi.

O le masina na teʻa nei, na faʻaalia ai e le Minisita o Malosiaga a Aferika i Saute Kosienjo Ramokopa i le Fono a Saina-Aferika i Saute New Energy Investment Cooperation Conference i Sandton, Johannesburg o Aferika i Saute o loʻo taumafai e faʻateleina lona malosi faʻafouina, o Saina o se paaga vavalalata faʻapolokiki ma tamaoaiga.

E tusa ai ma lipoti, o le fonotaga sa talimalo faatasi e le China Chamber of Commerce mo le faaulufaleina mai ma le auina atu i fafo o masini ma oloa faaeletonika, le Aferika i Saute-Saina Economic and Trade Association ma le South African Investment Agency.

Na taʻua foi e le lipoti e faapea, i se asiasiga talu ai nei i Saina a nisi o sui o le aufaasālalau a Aferika i Saute, na faamamafaina ai e le au ofisa sinia o le China National Energy Group e ui lava o le atinaʻeina o le malosi mama e le maalofia, e le tatau ona faanatinati pe tuu i se tulaga e fiafia ai. Tagata fa'afaigaluega i Sisifo.i lalo o le mamafa.

China Energy Group o le kamupani matua a Longyuan Power Group Co., Ltd. Longyuan Power e nafa ma le atinaʻeina ma le faʻatinoina o le galuega a le De A wind power project i Northern Cape Province, e tuʻuina atu ai le malosi faʻafouina ma fesoasoani i le malo e faʻatino le faʻaitiitia o le faʻafefe. ma le fa'asaoina o le malosi o lo'o fa'atonuina i le Maliega a Paris.tiute.

Na taʻu atu e Guo Aijun, le taʻitaʻi o le Kamupani a le Longyuan Power, i sui faasalalau a Aferika i Saute i Beijing: “O le Longyuan Power na faavaeina i le 1993 ma ua avea nei ma kamupani sili ona tele le malosi o le matagi i le lalolagi.lisiina.”

Fai mai a ia: "I le taimi nei, ua avea le Longyuan Power ma se vaega tele o le gaosiga o le eletise e taulaʻi i le atinaʻeina ma le faʻaogaina o le malosi o le matagi, photovoltaic, tidal, geothermal ma isi punaoa faʻafouina faʻafouina, ma o loʻo i ai se faʻalapotopotoga lagolago faʻapitoa faʻapitoa."

Fai mai Guo Aijun, i Saina lava ia, ua salalau le pisinisi a Longyuan Power i soo se nofoaga.

“I le avea ai o se tasi o uluai pisinisi a le malo i Saina na tu i le tulaga o le malosi o le matagi, o loo i ai a matou galuega faatino i Aferika i Saute, Kanata ma isi nofoaga.E oʻo atu i le faaiuga o le 2022, o le a oʻo atu le malosi faʻapipiʻi a China Longyuan Power i le 31.11 GW, e aofia ai le 26.19 GW o le malosi o le matagi, photovoltaic ma isi 3.04 GW o le malosi faʻafouina.

Fai mai Guo Aijun, o se tasi o mea taua o le fesoasoani lea o le kamupani Saina i lana lala o Aferika i Saute Longyuan Aferika i Saute i le faamaeaina o le uluai galuega tele-faafouina o le malosiaga faʻafouina faʻaitiitiga faʻaitiitiga faʻatau.

E tusa ai ma le lipoti, o le poloketi a le China Longyuan Power's South Africa De-A na manumalo i le tauofoga i le 2013 ma na faʻaaogaina i le faaiuga o le 2017, ma le aofaʻi faʻapipiʻiina o le 244.5 MW.O le poloketi e maua ai le 760 miliona kWh o le eletise mama i tausaga uma, e tutusa ma le faasaoina o le 215,800 tone o le koale masani ma e mafai ona faʻafetaui le manaʻoga o le eletise o le 300,000 aiga i le lotoifale.

I le 2014, na manumalo ai le poloketi i le Excellent Development Project a le South African Wind Energy Association.I le 2023, o le poloketi o le a filifilia e avea o se tulaga masani o le "Belt and Road" poloketi malosi faʻafouina.

malosi o le matagi


Taimi meli: Iul-07-2023